Οδικές Μεταφορές

Έχοντας αναπτύξει ένα επιλεγμένο δίκτυο ανταποκριτών στην Ευρώπη, εγγυόμαστε την άμεση και ασφαλή παράδοση όλων των εμπορευμάτων έως την ‘’πόρτα’’ του πελάτη. Προγραμματίζουμε εβδομαδιαίες αναχωρήσεις για τμηματικά (LTL) & πλήρη φορτία (FTL) από και προς όλες τις χώρες της Ευρώπης , της Τουρκίας και τις χώρες της πρώην Σοβ. Ένωσης. Όλες οι διεθνείς μεταφορές καλύπτονται εκτός αντιθέτου από τη διεθνή σύμβαση μεταφοράς CMR.

Παροχές:

Αεροπορικές Μεταφορές

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες και με το εκτεταμένο δίκτυο ανταποκριτών διεθνώς , έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε άμεσα τους πελάτες μας , μεταφέροντας καθημερινά, με ταχύτητα και ασφάλεια παντός είδους φορτία εμπορευμάτων.

Παροχές:

Θαλάσσιες Μεταφορές

Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας σχετικά με τη διακίνηση φορτίων , έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και υπηρεσίες για FCL (ολόκληρα containers ) και LCL (groupage/τμηματικά φορτία) παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών λύσεων για τους πελάτες μας.
Ολόκληρα Containers (FCL)
Τμηματικά φορτία (LCL)

Εκτελωνισμοί

Ο εκτελωνισμός είναι μια από τις βασικότερες δραστηριότητες της εταιρείας μας. Με παρουσία και συνεργάτες σε όλα τα τελωνεία της χώρας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε οπουδήποτε χρειαστεί με ταχύτητα , συνέπεια και αξιοπιστία. Έχοντας επενδύσει σε εξειδικευμένο προσωπικό και πρωτοποριακό τεχνολογικό εξοπλισμό έχουμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση.
Η εταιρεία μας παρέχει:

Λοιπές Υπηρεσίες

Ασφάλιση Εμπορευμάτων

Συστήνουμε την ασφάλιση των εμπορευμάτων την οποία και παρέχουμε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

3RD Party Logistics

Αποθήκευση
Διαλογή
Συσκευασία, Ανασυσκευασία, Παλετοποίηση
Διανομή

Εθνικές Οδικές Μεταφορές

Δυνατότητα μεταφοράς και διανομής από και προς οποιοδήποτε μέρος εντός ελληνικής επικράτειας

Φορολογική Αντιπροσώπευση

Δυνατότητα φορολογικής αντιπροσώπευσης συναλλασσόμενων οι οποίοι δεν έχουν ελληνικό ΑΦΜ